OKUL TAŞITLARI REHBER PERSONEL EĞİTİMİ

Kurumumuzda Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitimi Kursu Açılması Planlanmaktadır.

Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitimi nedir?

Okul Taşıtları Rehber Personeli; iş sağlığı ve güvenliği kurallarını uygulaması, trafik sisteminin unsurlarına ve güvenliğine dair gerekli önlemleri alması, öğrencilere karşı olumlu tutum ve davranış geliştirerek, sağlıklı ve etkili iletişim kurması, taşıma hizmetlerini düzenli ve güvenli hale getirmeye yönelik tedbirleri alan bireydir.

Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitimi Kursu ise okul taşıtları rehber personel eğitimi mesleğini yürüten veya yürütmek isteyen bierylerin, 30 saatlik alması gereken eğitimdir.

Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitimi Sertifikası nasıl alınır?

Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitimi Kursunu tamamlayanlara sertifika verilir.

Programa giriş koşulları nelerdir?

1. 22 yaşını doldurmuş olmak,

2. 61 yaşından gün almamış olmak,

3. En az ilkokul mezunu olmak,

4. Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak özelliklere sahip olmak,

5. 25.10.2017 tarihli ve 30221 sayılı Resmî Gazete' de yayımlanan, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinde belirlenen diğer şartları taşımak.

Kursumuza kayıt olmak isteyenler kurumumuza şahsen veya online  başvuru yapabilir.

Online Başvuru Yapmak İçin TIKLAYINIZ

Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitimi Kurs Programına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ